Szakszervezeti pénztár nyitva tartása 2019. április 18.-án

Kedves Vasas Szakszervezeti Tagok!

Értesítelek, hogy a szakszervezeti pénztár 2019. április 18-án technikai okok miatt a szokásostól eltérően, kizárólag a délelőtti órákban, 7-11 óra között tart nyitva.

Szaktársi üdvözlettel:

Mucsi Zoltán
elnök

Szakszervezeti pénztár nyitva tartás 2019.04.11.-én

Kedves Vasas Szakszervezeti Tagok!

Értesítelek, hogy a szakszervezeti pénztár 2019. április 11.-én technikai okok miatt a szokásostól eltérően, kizárólag a délelőtti órákban, 7-11 óra tart nyitva.

Szaktársi üdvözlettel:

Mucsi Zoltán
elnök

Gratulálunk!

Gratulálunk Pálfi Gábor!

Igen nagy büszkeség a Dunaferr DV. Vasas Szakszervezeti Szövetség számára, hogy az első tanfolyamra beiskolázott hallgatókat is megelőzve Pálfi Gábor, az ISD Kokszoló Kft. szakszervezeti tagja elsőként végezte el a tanfolyamot.

A tanfolyamszervezők külön levélben gratuláltak, amelyben kiemelték azt a tényt, hogy Pálfi Gábor a tanfolyam vezetők számára is meglepő gyorsasággal és rendkívüli szorgalommal végezte el a tanfolyamot.

Ezúton gratulálunk Pálfi Gábor szaktársnak és az ISD Kokszoló Kft-nek.

Szaktársi üdvözlettel:

Mucsi Zoltán
elnök

Szeretnél népi ülnök lenni?

Kedves Dunaferr-es Kolléga!

Ezúton tájékoztatlak, hogy a Magyar Köztársaság Elnöke a 2019. évi bírósági ülnökválasztást 2019. március 7.- 2019. április 30. közé eső időtartamra tűzte ki.

Dunaújváros Megyei Jogú Város közgyűlése az Országos Bírósági Hivatal elnöke által közzétett adatok alapján a Székesfehérvári Törvényszékre 1 fő törvényszéki ülnököt, 3 fő fiatalkorúak büntető ügyeiben eljáró ülnököt, a Közigazgatási és Munkaügyi Bíróságra (Székesfehérvár) 7 fő munkajogi perben eljáró ülnököt, a Dunaújvárosi Járásbíróságra 10 fő fiatalkorúak büntető ügyeiben eljáró ülnököt választhat meg.

A Dunaferr DV. Vasas Szakszervezeti Szövetségnek jelölési joga van a közigazgatási és munkaügyi bíróság ülnöki feladatainak ellátására jelentkező személyek vonatkozásában.

Fontos határidő: Ha valaki szeretne ülnöki feladatokat ellátni, akkor kérem, hogy a mellékelten csatolt formanyomtatványokat 2019. április 5-ig juttassa el szövetségünk irodájába annak érdekében, hogy azokat aláírás után az előírt határidőre a hivatal részére eljuttathassuk. A jelentkezéssel együtt csatolni kell a büntetlen előéletet igazoló hatósági (erkölcsi) bizonyítványt. Az erkölcsi bizonyítvány beszerzése ingyenes, és azt a legcélszerűbb ügyfélkapun keresztül beszerezni.

Az ülnökök a megbízatásuk időtartama alatt nem lehetnek tagjai pártnak és politikai tevékenységet sem folytathatnak. Ide tartozik az önkormányzati képviselő tagság is. Nem minősül politikai tevékenységnek a munkavállalói érdekvédelmi szervezetben való részvétel.

A megválasztott ülnököt a bíróság elnöke a megjelenés előtt legalább egy hónappal értesíti a bíróság munkájában való részvételről. Az ülnököt a munkából való távolmaradás idejére távolléti díj illeti meg.

Dokumentumok
Tájékoztató A bírósági ülnökök jogai és kötelezettségei Bírósági ülnökké jelölés
Bírósági ülnökké jelölés
fiatalkorúak büntető ügyében eljáró bíróságra
Bírósági ülnökké jelölés közigazgatási és munkaügyi bíróságra Nyilatkozat
bírósági ülnökké jelölés elfogadásáról

Szaktársi üdvözlettel:

Mucsi Zoltán
elnök

Nőnapi köszöntő

A Dunaferr DV. Vasas Szakszervezeti Szövetség sok szeretettel köszönti a Dunaferr Társaságcsoport hölgy dolgozóit.

Mucsi Zoltán
elnök

Dunaújvárosiaknak, Dunaújvárosról

(Forrás: Magyar Közlöny 34. szám, 2019. március 5.)

 

 

1990. március 3. A magyar kohászat gyásznapja

Tisztelettel emlékezünk

Lökös György
Tugyi László
Tóth Tamás
Nyíri Péter
Németh Károly
Pomázi Lajos
Deme Barnabás
Oláh Antal
Serföző Miklós
Barta Béla
Farkas István
Kokk György
Kormos Géza

szaktársakra.

Huszonkilenc évvel ezelőtt történt az Ózdi Kohászati Üzemek és az egész magyar kohászat történetének legsúlyosabb balesete. A Folyamatos Acélöntőműben bekövetkezett tragédia tizenhárom ember életét követelte.

Most volt munkatársak, egykori tisztségviselők és a Vasas Szakszervezeti Szövetség képviselői emlékeztek meg a Gyári temetőben.

Megemlékezés

Szakszervezeti pénztár nyitva tartása 03.12., 03.14.

Kedves Vasas Szakszervezeti Tagok!

Értesítelek, hogy a szakszervezeti pénztár 2019. március 12-én és március 14-én technikai okok miatt a szokásostól eltérően, kizárólag a délelőtti órákban, 7-11 óra tart nyitva.

Szaktársi üdvözlettel:

Mucsi Zoltán
elnök