KÖZLEMÉNY

A Dunaferr DV. Vasas Szakszervezeti Szövetség ezúton közli a vasas szakszervezeti tagsággal, hogy Borbély Zoltán a Dunaferr DV. Vasas Szakszervezeti Szövetségének alelnöke a mai napon alelnöki tisztségéről lemondott és ezzel egyidejűleg azt is bejelentette, hogy munkaviszonyát 2018. december 31.-i hatállyal a munkáltatóval kötött közös megegyezéssel megszünteti.

Borbély Zoltán a bejelentést a döntéshozó testületünk rendkívüli ülésén tette.

A Dunaferr DV. Vasas Szakszervezeti Szövetség a lemondás miatt szükségessé vált intézkedéseket megteszi.

Szaktársi üdvözlettel: Mucsi Zoltán elnök

Szakszervezeti pénztár nyitva tartása 2018.11.10.-én

Kedves Vasas Szakszervezeti Tagok!

Értesítelek Benneteket, hogy mivel 2018. november 10-e pihenőnap helyett munkanap lesz, ezért a szakszervezeti pénztár nyitva tartása 2018. november 5-10. között az alábbiak szerint alakul:

Hétfőtől péntekig 7-9.30 és 12.30-14.30

Szombat ZÁRVA

Szaktársi üdvözlettel:
Mucsi Zoltán
elnök

Kegyeleti megemlékezés 2018.10.31.

Kegyeleti megemlékezés

A Dunaferr Társaságcsoport vezetése, a Vasas Szakszervezeti Szövetség és a Dunaferr DV. Vasas Szakszervezeti Szövetség 2018. október 31-én kegyeleti megemlékezést tartott Borovszky Ambrus sírjánál.

Borovszky Ambrusról történt megemlékezést követően koszorút helyeztünk el Szemán József volt elnökhelyettesünk sírjánál.

Forrás: duol.hu

Vasas kongresszus 2018. május 17.

Vasas kongresszus
2018.május 17.

Kitüntetettjeink

Kovács Béláné, Vereb János Lajosné, Józanné Lack Márta, Fischer Ernőné, Tatár Istvánné, Fenyves Andrásné, Sarkantyu János, Pesei Zsolt, Vass Lászlóné, Kovács Attila, Fenyves András, Márkus Dénes, Győri Gábor, Borbély Zoltán
 

Gyűjtöttek a Vasasok

2017. december 19-én a Máltai Szeretetszolgálat Dunaújvárosi csoportjának átadásra kerültek a Dunaferr-es munkavállalók által összegyűjtött tisztálkodó szerek és egyéb adományok.
Ezúton megköszönjük az adományozóknak, az adományozást segítőknek a közreműködést, mert nélkülük nem lett volna ilyen sikeres az adománygyűjtés.
Külön köszönetünket fejezzük ki Józanné Lack Mártának az egész adománygyűjtés megszervezéséért, lebonyolításáért.