Közlemény

Email cím változás

Kedves Vasas Szakszervezeti Tagok!

Ezúton tájékoztatunk mindenkit, hogy a Dunaferr DV. Vasas Szakszervezeti Szövetség e-mail címe megváltozott. Kérem, hogy a jövőben az e-maileket új címünkre, a

dunaferrvasas@dunaferrvasas.hu

címre küldjétek.

Szaktársi üdvözlettel:

Mucsi Zoltán
elnök

Pénzmosási törvénymódosítás

Kedves Szakszervezeti Tagok!

Az Országgyűlés 2019. június 25-én elfogadott törvénymódosításával 2019. október 31-ig adott haladékot a Pmt. hatálya alá tartozó intézményeknek a teljeskörű ügyfélazonosítás elvégzésére. (Pmt: 2017. évi LIII. törvény a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról. Az önkéntes kölcsönös biztosítópénztárak is ezen törvény hatálya alá tartoznak.)

E határidő után az önkéntes kölcsönös biztosítópénztárak nem teljesíthetik az érintett pénztártagok megbízásait. Nem kezdeményezhetők tranzakciók egészen addig, amíg a hiányzó adatokat nem pótolják, ez azt jelenti, hogy nem vehetnek igénybe szolgáltatást, nem teljesíthető részünkre kifizetés. Azok a pénztártagok érintettek, akik 2017 júniusa előtt léptek be az önkéntes kölcsönös biztosítópénztárba, és akikről a pénztáruk nem szerezte be a hiányzó adatokat (pl. okmánymásolatuk nem áll rendelkezésre).

                                                                                                                                                                             
a Vasas Önsegélyező Pénztár Igazgatótanácsa

Kedves Vasas Önsegélyező Pénztár Tagok!

A fenti azonosításra szóló felhívás változatlan formában ugyanúgy fog a Dunaferr DV. Vasas Szakszervezeti Szövetségnél megtörténni, mint idáig. Amikor az önsegélyező pénztári tag benyújtja igényét valamelyik szolgáltatásra, akkor azzal egy időben az azonosítás is megtörténik.

 

 

Tudtad?

 

Vasas kongresszus - 2019.05.28.

Szakszervezeti Munkáért Elismerő Oklevél
Fodor Rita
Gergelyfi Mihályné

Teszársz Károly Elismerő Oklevél
Wéber Zsuzsanna
Mészáros Attiláné
Magyar Zoltán
Fekete József
Kutasi Lászlóné

Teszársz Károly Emlékplakett
Berta Róbert
Ficsor Sándor

Szövetségért Érdemérem
Nyul Mihály
Sarkantyu János

Életpálya díj
Borbély Zoltán

Gratulálunk!

Gratulálunk Csajtai Zoltán!

Igen nagy büszkeség a Dunaferr DV. Vasas Szakszervezeti Szövetség számára, hogy Csajtai Zoltán, az ISD Kokszoló Kft. szakszervezeti tagja a Dunaferr DV. Vasas Szakszervezeti Szövetség részéről beiskolázott 12 főből az elsőként végzett Pálfi Gábor ISD Kokszoló Kft. tisztségviselője mellett másodikként végezte el a tanfolyamot.


Ezúton gratulálunk Csajtai Zoltán szaktársnak és az ISD Kokszoló Kft-nek.

Szaktársi üdvözlettel:

Mucsi Zoltán
elnök