Munkáltatói csoportos balesetbiztosítással kapcsolatos változás

Kedves Munkavállalók!

Ezúton teszem közzé azt az új tájékoztatót, amely az ISD Dunaferr Zrt. és az Uniqa biztosító között korábban létrejött csoportos balesetbiztosításra vonatkozik.
Sajnálattal kell megállapítani, hogy a munkavállalói tájékoztatón kiadási időpont nem szerepel. 

 Ilyen esetekben a jogi gyakorlat az időbeli hatály kezdetét általában a közzétételtől számítja.

A tájékoztatóban néhány alaki változás található, azonban felhívom a figyelmet arra a nagyon fontos és a jövőben esetlegesen munkahelyi balesetet szenvedő munkavállalókat érintő változásra, amely szerint a biztosítás most már a munkahelyi baleseti keresőképtelenség 15. napjától folyósított 2.000 Ft/nap térítést nem tartalmazza!!!

üdvözlettel: 
Mucsi Zoltán 
elnök


MUNKAVÁLLALÓI TÁJÉKOZTATÓ
 
Az ISD DUNAFERR Zrt. UNIQA Biztosítóval kötött munkavállalói csoportos balesetbiztosítása balesetek bekövetkezése esetén nyújt segítséget az alkalmazottaknak. Baleset esetén az érintett fizikai, szellemi vagy bérelt állományú munkavállalókat/örökösöket az egyes biztosítási eseményre vonatkozóan az alábbiakban részletezett szolgáltatási összegek illetik meg.

Biztosítási esemény Biztosítási összeg
Munkahelyi baleseti halál 1.000.000 Ft
Munkahelyi baleseti rokkantság-arányos (1-100%) max. 1.000.000 Ft
Munkahelyi baleseti kórházi napi térítés (4 napos önrész) 4.000 Ft/nap
Munkahelyi baleseti csonttörés, csontrepedés 20.000 Ft
Munkahelyi baleset miatti műtéti térítés (műtét nagyságától és besorolásától függően) 50-200.000 Ft

Figyelem: Az itt megjelőlt adatok tájékoztató jellegűek. A biztosítási szolgáltatásokat a mindenkor érvényes kötvény és a csoportos-, élet-, baleset- és betegségbiztosítás általános és különös feltételei tartalmazzák.

Abban az esetben, ha a munkahelyen vagy a munkába járás ideje alatt (közvetlen oda- és visszaút a lakhelyhez) történik Önnel baleset, azt jelentse be az ISD DUNAFERR Zrt. kizárólagos biztosítási alkusz partnerének az Euro-Sales Biztosítási Alkusz Kft.-nek, aki a munkavállalók biztosítási ügyintézését teljes körűen elvégzi a munkáltató által fenntartott UNIQA-s csoportos balesetbiztosítás érvényesítése során.
 
Levelezési cím: Euro-Sales Biztosítási Alkusz Kft
1048 Budapest, Homoktövis u. 105.
Kapcsolattartók: Ambrus Géza Tel.: 06 (25) 584-391, Mobil: 06 (30) 520-7822
Punk György Tel.: 06 (20) 424-0313
E-mail: sales@eurosales.hu

A kapcsolattartó felé e-mailben/írásban kárbejelentést kell a balesetet szenvedő dolgozónak tenni, ezt követően a kárbejelentéshez a következő dokumentumokat, információkat szükséges csatolni:
- baleseti jegyzőkönyv
- orvosi papírok
- zárójelentés
- kórházi tartózkodás igazolása
- bankszámlaszám /amire az összeget a biztosító utalja

Amennyiben az ügyintézés során további segítségre, információra van szüksége, úgy forduljon az Euro-Sales Biztosítási Alkusz Kft. ISD DUNAFERR Zrt-nél kihelyezett irodájához a 43-91-es telefonszámon.
 
dr. Sevcsik Mónika s.k. 
RMS és HR igazgató 
ISD DUNAFERR Zrt.
 
Ambrus Géza s.k.
Euro-Sales Kft. igazgató