HÚS- ÉS SAJTVÁSÁR! Vasasoknak 10% kedvezmény

Kedves Vasas Szakszervezeti Tagok!

Tájékoztatlak, hogy a Dunaferr DV. Vasas Szakszervezeti Szövetség elnöksége az elmúlt héten a mellékelten csatolt anyagok alapján megállapodást kötött egy lángföldi kistermelő házaspárral.

Bemutatkozás

Szóróanyag

Árlista


Amennyiben az ajánlat elnyerte tetszésedet, akkor élj a vásárlás lehetőségével. Ne felejtsd el a 10 %-os kedvezményre csak a Vasas szakszervezet tagjai jogosultak, ezért a kedvezménykártyád a vásárláskor legyen nálad.

Sikeres vásárlást kívánva.

Szaktársi üdvözlettel:

Mucsi Zoltán
elnök

Új kedvezménykártya elfogadó hely 2018. május 1-től

A Dunaferr DV. Vasas Szakszervezeti Szövetség megállapodást kötött a MEGSZÉPÍT-LAK (2400 Dunaújváros, Dózsa Gy. út 21. fsz. 2.) nevű kozmetikai és testkezeléssel foglalkozó céggel, amely szerint 2018. május 1-től 10 %-os kedvezményt ad a Vasas kedvezménykártyát felmutató vendégnek.

Új Vasas szakszervezeti kedvezménykártya elfogadó hely

A Chemsystant Kft által üzemeltett Extrém Sport bolt (2400 Dunaújváros, Márc. 15. tér) a Vasas Szakszervezeti tagok részére az alábbi kedvezményeket adja:
- szervizből 5 %
- alkatrészvásárlásból 10 %
- ruházat, egyéb termékekből 25 %
OTP Szép kártya elfogadó hely

Konkrét ajánlatot e-mailen adunk.  E-mail címünk: c.extremesport@gmail.com

Libri kedvezmény szakszervezeti tagoknak

Ezúton tájékoztatjuk a Vasas Szakszervezet tagjait, hogy a Dunaferr DV. Vasas Szakszervezeti Szövetséggel kötött megállapodás alapján a LIBRI Könyvkereskedelmi Kft. 10%-os kedvezményt nyújt termékeinek árából, kivéve az akciós termékeket. A meghatározott akciós napokon a kedvezmény mértéke 20%. Szakszervezeti tagjaink a kedvezmény kártya felmutatása mellett vásárolhatnak könyveket.

 

Jó szórakozást, jó olvasást kívánunk!

Üdvözlettel:
Mucsi Zoltán

Új kedvezmény szakszervezeti tagoknak

Ezúton tájékoztatjuk a Vasas Szakszervezet tagjait, hogy a Dunaferr DV. Vasas Szakszervezeti Szövetség és a Pörgő-Ariz Kft. (2421 Nagyvenyim, Fő u. 13/1.) 2015. március 24-én megállapodást kötött, hogy a nagyvenyimi Vital-Fitt Sportcentrumban, ahol szakszervezeti tagjaink a kedvezmény kártya felmutatása mellett 20 %-os kedvezményben részesülnek sporttevékenység és terembérlet árából.

Jó szórakozást, jó sportolást kívánunk.

Üdvözlettel:
Mucsi Zoltán

Biztosítási alkusz segít a Vasas tagoknak

A Megbízott, a SIGNAL Biztositóval közösen megállapodott a szakszervezeti tagok számára adható speciális termékekről és díjkedvezményekről.

  • Meglévő társasház biztosítási szerződések esetén a SIGNAL Biztosítónál kedvezményes ingóságbiztosítás köthető a tagok számára.
  • A jelenleg érvényes kedvezmények alapján a SIGNAL Biztosítónál kötött gépjármű felelősségbiztosítások esetében 15% szakszervezeti kedvezmény adható.
  • A jelenleg érvényes kedvezmények alapján a SIGNAL Biztosítónál kötött gépjármű CASCO biztosításokon a bónuszfokozatot +1, illetve +2 fokozattal meg lehet emelni, ami szintén díj kedvezménnyel jár.
  • A SIGNAL Biztosító kedvezményes balesetbiztosítási díjat adott egyéni, illetve családi balesetbiztosítási ajánlatokra.
  • Más biztosítók, további biztosítási termékeinek választása esetén a Megbízott, a saját hatáskörében adható 5-10% közötti kedvezményt biztosít a szakszervezeti tagok számára.
  • Természetesen kedvezmény nem alkalmazhatő a fíxdíjas (gfb, utasbiztosítás...) termékek esetében.
  • Meglévő biztosítási szerződések esetében a kedvezmények csak a szerződés átdolgozásáva érvényesíthetőek.
  • Részletek, információkérés