Ajánld fel Te is az adód 1%-át a Foglalkoztatásért Acélalapítvány részére

Kedves Vasas tagok, kedves Munkatársak !

Közeleg az SZJA bevallási határidő, és ezzel kapcsolatban az alábbiakat ajánljuk mindenki szíves figyelmébe.

Jól tudjátok, hogy évente egy alkalommal minden olyan magánszemély, aki az elmúlt évben SZJA-t fizetett, jogosult adójának 1 %-át valamely egyháznak, vagy közösségnek, illetve számára fontosnak tartott alapítvány javára felajánlani.
Azok a kedves munkatársak, akiknek SZJA bevallásukat a munkáltató készíti el, azok zárt borítékban (a név és az adóazonosító jel feltüntetése mellett) a mellékelt rendelkező nyilatkozatot kitöltve adják át munkáltatójuknak.

Azok a kedves munkatársak, akik SZJA bevallásukat saját maguk készítik el, azok a NAV honlapjáról letöltött nyomtatványnál találják meg a mellékelten csatolt űrlapot.

Mint a Dunaferr DV. Vasas Szakszervezeti Szövetség részéről a Foglalkoztatásért Acélalapítványba delegált kurátor nagyon kérek mindenkit, hogy adója 1 %-át a munkájukat elvesztő Vasműves munkavállalók megsegítése érdekében ajánlja fel az alapítványnak.
Az alapítvány köszönettel fogadja a Vasműves munkavállalók hozzátartozóinak, rokonainak és ismerőseinek a felajánlását. Az ebben történő közreműködést külön köszönöm.

Tehát: Foglalkoztatásért Acélalapítvány 18482753-1-07


Üdvözlettel:

Mucsi Zoltán
kurátor

Letölthető dokumentum

Keresés