Szorítóból a második menet - Részvény leadás 2.0

Tisztelt Részvényesek!
 

Az ISD DUNAFERR Zrt. a 2016. december 30-án eldöntött tőkeleszállítással összefüggő részvény felülbélyegzés kapcsán a részvények leadására 2017. június 12-14 közötti időpontot hirdetett meg. A részvények leadása megkezdődött, de sajnálatos módon a sok adatváltozás miatt sokkal lassabban zajlott, mint ahogy az a korábbi tapasztalatok (részvény átvétel, osztalékfizetés) alapján várható volt.

Mindenekelőtt köszönjük a részvényesek türelmét és azt, hogy részvényeik leadása céljából megjelentek, és a forró idő ellenére is kivárták sorukat. A kellemetlenségért ezúton elnézést kérünk.

Az intenzív, folyamatos munkavégzés ellenére sem sikerült minden részvényt leadni, ezért

a részvények leadására pótlólagosan új időpontokat is megjelölünk, melyeken a részvényeket továbbra is le lehet adni felülbélyegzésre.

 

Az új időtartam változatlan helyszínnel az alábbi:

2017. június 19-21. 8:00-16:00

2400 Dunaújváros, Vasmű tér 1-3. Humán Intézet 105-ös és 106-os terem
 

Az újabb időpontban kétszer annyi számítógépet és munkatársat fogunk beállítani a részvények átvételére, tehát az sokkal gyorsabban, lényegesen kevesebb várakozással fog megtörténni.

Kérjük a Tisztelt Részvényeseket, hogy aki bármely okból a korábbi időpontban nem tudta a részvényét leadni, az a most meghirdetett időpontban szíveskedjen megjelenni és részvényének leadásáról gondoskodni. Megismételjük, hogy az új időpontban jóval kevesebb várakozással lesz a leadás elintézhető.

A felülbélyegzett részvények visszaadása továbbra is 2017. július 10-12 között fog megtörténni a Humán Intézet 105-ös, 106-os termeiben, de hosszabb fogadási idővel, naponta 7-16 óráig.


Tankhilevich Evgeny

Az ISD DUNAFERR Zrt. igazgatóságának nevében

Keresés