SORSOK - Időmilliomos időzavarban

Az alábbiakban egy kedves kollégánk írását olvashatjátok:


2013. november 26-án   Átvettem az értesítőt, miszerint szerepelek a létszámleépítésben, és amiben meghívtak egy csoportos létszámleépítési tájékoztatóra 2013. december 02-ra.

2013. december 02-án   a csoportos tájékoztatón kaptunk egy 12 oldalas listát, amiben felsorolták a választható munkaköröket, megnézhettük, és ha valamelyik „tetszett”, (legkésőbb) 2013. december 06-ig jelezhettem a munkáltatónak. Ezen a tájékoztatón közölték velünk, hogy időmilliomosok vagyunk, csak őket (a munkáltatót) szorítja az idő.

2013. december 03-án   vettem részt az én egyéni elbeszélgetésemen. Közölték velem, hogy már másnap be se kell mennem, „R”-állományba kerültem (időmilliomos vagyok!)

2013. december 06-án   találkoztam az Alapítványi mentorommal. Beszélgettünk a lehetőségeimről és megállapodtunk, hogy majd ő keres (időmilliomos vagyok!)

2013. december 10-én   minden értesítés nélkül megfosztottak minden számítógépes hálózattól, nem tudtam másolni, szkennelni, segíteni a kollégáimnak. Félbehagyott munkáimat nem tudtam átadni.

2013. december 11-én   felhívtak, hogy a listáról kiválasztott és megnézett, majd „tetsző”-nek jelzett egyik munkakört nekem ajánlják fel, amire 2013. december 18-ig kell válaszolnom (még mindig időmilliomos vagyok!?)

2013. december 18-án   megszületett az 1. döntésem. Nem fogadtam el a DF által felkínált műszakos munkakört, mert nem akartam az egészségemet kockáztatni. A „NEM” kimondása után alig fél óra múlva felhívott az Alapítványos mentorom, és megbeszéltünk egy újabb talit. Véletlen?

Így váltam röpke 2-3 hét alatt időmilliomosból (idő)zavarodottá.

A közelgő ünnepek miatt NEM AKARTAM a helyzetemmel foglalkozni, nem akartam elrontani sem a saját kedvemet, sem a családom kedvét.

2014. január 07-én         találkoztam másodszor az Alapítványi mentorommal. Felvette az adataimat, ami alapján ajánlatot készít(het) számomra, ha esetleg az Alapítványt választom, vagy éppen az ajánlat hatására választom az Alapítványt. Azt is megtudtam, hogy ha az ajánlatot megkapom pl. 2014. január 14-én (aláírásommal igazolom az átvételt), akkor onnantól kezdve 5 munkanapom van, hogy válasszak, tehát „szűkíthetnek” a végső határidő(mö)n.

És így lettem (idő)CSÓRÓ!

Ráadásul még mindig nem tudom, hogy HOGYAN DÖNTSEK?!