ÜT választás

Kedves Elnök Szaktárs/nő !

A mellékelten csatolt táblázattal tájékoztatlak a 2013. évi üzemi tanács választás hivatalos végeredményéről.
A Meleghengerműben 2013. dec. 17-18-án két fő üt tag tekintetében a Mt. 248.§-ában foglaltak alapján a választást meg kellett ismételni.

Az Mt. 236.§.(3) bekezdésében foglaltak szerint a 2013-ban megválasztott üzemi tanácsok mandátuma 5 évre szól.

Szaktársi üdvözlettel:

Mucsi Zoltán

Letölthető dokumentum

Megalakult az ISD Dunaferr Központi Üzemi Tanácsa

2013. 12. 18-án megalakult a dunaferrnél az új Központi Üzemi Tanács.
A 15 fős testületet Borbély Zoltán - elnök vezeti, helyettese Molnár László lett.

Az üzemi tanács feladata a munkáltató döntéseiben való részvétel, működésének alapja a munkáltatók és munkavállalók együttműködése. Emiatt kiemelt feladat hárul rá a jelenlegi helyzetben, ugyanis a létszámleépítés során, a munkáltató terveit véleményezi.

Tankhilevich úr legutóbbi javaslatát a törvényi előírásoknak megfelelően 30-ig kell megvitatnia, ezt követően írásban kell eljutatni a véleményét a  menedzsment részére.

 

ÜT választás eredménye

A Dunaferr DV. Vasas Szakszervezeti Szövetség ügyvivő testülete gratulál a 2013. évi Üzemi Tanács választáson elért nagyszerű Vasas eredményért.

Az ügyvivő testület ezúton köszöni minden tagjának, minden üt tisztségviselőnek és minden munkavállalónak az Üzemi Tanács választásban kifejtett munkáját.

Gratulálunk !

Szaktársi üdvözlettel:

Mucsi Zoltán
elnök

 

Letölthető dokumentum

125 név a listán, de többen távoznak

Tájékoztatlak Benneteket, hogy tegnap délután 2013. 12. 04-én megérkezett hozzám a létszámleépítésben érintet munkavállalók névsora.
A lista 125 nevet tartalmaz amelynek valószínű oka , hogy azok akik közös megegyezéssel távoztak a dunaferrtől nem szerepelnek a névsorban.

Keresés