Gyöngyház Nyugdíjpénztár felhívása

 
Tisztelt Pénztártagunk!
 
Az SZJA törvény értelmében 2017-re vonatkozó személyi jövedelemadó bevallásban továbbra is érvényesíthető a 20%, max. 150.000 Ft adókedvezmény a Gyöngyház Önkéntes Nyugdíjpénztárba a pénztártag által az adóévben befizetett összegei után.
 
Éljen a lehetőséggel! Fizessen be nyugdíjpénztári egyéni számlájára és kérje az adókedvezmény jóváírását!

Bővebben...

Önkéntes nyugdíjpénztári küldöttközgyűlés

Kedves Gyöngyház Önkéntes Nyugdíjpénztári Tagok!

Bizonyára már értesültetek az általatok megválasztott küldöttektől, hogy a Gyöngyház Önkéntes Nyugdíjpénztár 2017. május 18-án 13 órakor tartja küldöttközgyűlését.

A küldöttközgyűlések anyagait a küldöttek már korábban megkapták és őszintén remélem, hogy arról már Veletek szót váltottak.

A Gyöngyház Önkéntes Nyugdíjpénztár biztonságos működése, valamint a nyugdíjba vonulás utáni évek biztos anyagi alapjainak megteremtése szükségessé teszi, hogy a DTKSZ alapján biztosított munkáltató tagdíjbefizetés mellett minden pénztártag saját befizetéseit is emelje. A csatolt anyag a jelen jogszabályi és pénzpiaci pozíciók alapján részletesen bemutatja, hogy a pénztártag az elkövetkezendő 10 évben – változatlan feltételek mellett – mire számíthat. Arra kérek minden pénztártagot, hogy véleményét, észrevételeit mondja el küldöttjének annak érdekében, hogy a küldött a szavazásnál a többségi véleményt képviselhesse.

Szaktársi üdvözlettel:
Mucsi Zoltán
elnök


Letölthető dokumentum

Használd ki adókedvezményedet a jövődért

 
A 20 ÉVES Gyöngyház Önkéntes Nyugdíjpénztár ajánlata 2016. évi adókötelezettsége csökkentésére

Felhívjuk Tagjaink figyelmét, hogy az előző évekhez hasonlóan ismét mód van arra, hogy a Pénztárba egyszeri többletet fizessenek be. Az SZJA törvény értelmében az önkéntes pénztárba befizetett összeg 20%-át igényelhetik vissza adókedvezményként! Az adókedvezmény továbra is csak a saját befizetés után jár.

Bővebben...

Keresés