Gratulálunk!

Remekül szerepeltek a hétvégén rendezett Sárkányhajó Magyar Bajnokság II. fordulójában a Dunaújvárosi Sárkányszív Sárkányhajó Szakosztályának versenyzői. A dunaújvárosi lapátosok 200 méteres távon az első, míg 2000 méteren a második helyezést szerezték meg a rangos erőpróbán. Kijár a gratula!

Tovább a dunaujvaros.com cikkére


Ragyogó eredmény, gratulálunk az érmekhez!
Büszkék vagyunk a Dunaferr-es sárkányhajósokra!
A Dunaferr DV. Vasas Szakszervezeti Szövetség nevében köszönjük Dolezsál Zoltánnak, Karmazsin Attilának, Kutassi Ferencnek, Maróti Zsoltnak, Szabó Engelikának, Vereb Jánosnénak a rangos eredményeket.
Mucsi Zoltán
elnök

Jön a szünidő!

Költészet napja - 109 éve 1905. április 11.-én született József Attila

Homonnai Nándor: József Attila portréja 1924 körül  

"A munkásnak nem több a bére,
mint amit maga kicsikart,
levesre telik és kenyérre
s fröccsre, hogy csináljon ricsajt.

Az ország nem kérdi, mivégre
engedik meggyűlni a bajt
s mért nem a munkás védelmére
gyámolítják a gyáripart."

 

 

Idézet József Attila Hazám c. verséből

Zuhan az ukrán acéltermelés, történelmi mélyponton a hrivnya

Az ukrán gazdaság egyébként is súlyos bajait tetézve az első negyedévben 9%-kal zuhant az acélkitermelés az országban, amellyel párhuzamosan mára az ukrán hrivnya is történelmi mélypontra bukott a dollárral szemben. A közelmúltban "összedobott" EU/IMF-mentőcsomag mellett mindez jól mutatja a piac fokozott aggodalmait Ukrajnával kapcsolatban és így erősen kérdéses, hogy a pénzügyi tárca idei árfolyam "előrejelzése" tartható lesz-e. - Írja a portfolio.hu

Tovább olvasom

Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége - GAZDASÁGPOLITIKAI MEGFONTOLÁSOK, JAVASLATOK a tartós és fenntartható gazdasági növekedés érdekében 2014.

Szíves tájékoztatásul osztom meg a 2014. április 6-i országgyűlési választások előtt - talán célzatosan, talán véletlenül - kézhez vett anyagot.
Emlékeztetőül felidézem, hogy 2014. március 14-én részt vettem a MGYOSZ által szervezett konferencián és az ott elhangzottak kerültek jelen anyagban összefoglalásra.

Letölthető dokumentum

Keresés