A bolt házhoz megy

A fiatal háziasszonyok nagy többsége már vásárlásra is használja az internetet, élvezi a netes vásárlás előnyeit, ám ez nem minden régióban és nem minden termékcsoportnál elérhető.

Dunaújváros és környéke szerencsésnek mondható, mert végre minden helyinek rendelkezésére áll az a szolgáltatás, amely levesz egy kis terhet a modern anyukák, és apukák, háziasszonyok válláról: elindult a régió első élelmiszer webáruháza!

A Mátyásy Élelmiszer olyan megbízható családi vállalkozás, amely már 3 boltjában, több mint 10 éve szolgálja ki vevőit. A helyiek megszokták, szeretik, mert ezekben az üzletekben mindig friss és jó minőségű termékeket és kedves kiszolgálást kapnak. Most eljött az idő, amikor már nem csak a boltok számának növelésével, de a neten való megjelenéssel, azaz egy webáruház megnyitásával lehet a legjobban kielégíteni a vásárlói igényeket.

A webáruház oldalán(matyasy.hu/webaruhaz)könnyű eligazodni, és néhány kattintással könnyen feladható a rendelés, beállítható a házhoz szállítás időpontja, pontosan kalkulálható az elköltött összeg.

Dunaújvárosba, Rácalmásra, Kisapostagra, Kulcsra, Nagyvenyimre vállalnak kiszállítást, mindig a kért időben, gyorsan, rugalmasan és pontosan.

Sokan ismerik ugyan az internetes rendelés előnyeit, ám bizalmatlanok, és nem szívesen fizetnek előre vagy adják meg bankkártya adataikat. A Mátyásy Élelmiszer webáruháza ebben is rugalmas, hiszenelég az áru átvételekor fizetni.

A cég időről időre szuper akciókkal lepi meg vásárlóit, és ez sem utolsó szempont. A dunaújvárosi és rácalmási vásárlóknak 3000 Ft feletti, a kisapostagi, kulcsi és nagyvenyimi vásárlóknak pedig 5000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes a házhoz szállítás.

Az internethasználat egyelőre még a fiatalabb generáció kiváltsága, ám egyre több háziasszony él a lehetőséggel és nem csak saját háztartása számára, de idős rokonai, szülei számára is neten intézi a bevásárlást.

A cég munkatársai egészen a megrendelő ajtajáig viszi a megrendelt termékeket, tehát a cipekedést, pakolást elfelejtheti. Próbálja ki, milyen az, amikor a bolt házhoz megy! {fcomment}

Keresés