Vásárolj kedvezményesen az ország Praktiker Áruházaiban!


2014-ben is folytatódnak a Praktikerrel kötött megállapodás alapján a tagjainknak szóló kedvez vásárlási lehetőségek. 12 hónapon keresztül, előre meghatározott hétvégéken
vásárolhatsz 10 % kedvezménnyel. Ehhez tagkönyvedre vagy a Vasas regionális ügyvivői által kiadott igazolásra van szükséged.

Részlet a megállapodásból:

2. Praktiker által megállapított és Partnercéggel előzetesen egyeztetett időpont(ok)ban az áruházban kedvezményes vásárlási lehetőséget biztosít a Partnercég tagjainak, oly módon, hogy a Partnercég tagjai az áruházban az adott időpontban megvásárolható valamennyi termék vételárából 10% kedvezményben részesülnek (a továbbiakban: kedvezmény). A 10% kedvezmény azonban nem vonatkozik az élelmiszerekre, az akciós termékekre, illetve a kiárusításos termékként megjelölt leárazott termékekre. A Praktiker akciós terméknek tekinti valamennyi országos, regionális vagy tematikus kiadványában (katalógus, szórólap), Praktiker országos vagy áruházi weboldalán szereplő hirdetésben, Praktiker (pl. elektronikus) dm-levélben közzétett vagy egyéb
akcióban (pl. „Most vegye”, termékváltási vagy termékbevezetési akció) szereplő valamennyi termékét. A Partnercég tudomásul veszi, hogy a Praktiker a kedvezménnyel érintett termékek körét és a kedvezmény mértékét jogosult bármikor egyoldalúan módosítani, amelyről a Partnercéget a kedvezményes vásárlás időpontját megelőzően írásban értesíti.

3. A kedvezmény igénybevételének feltétele, hogy a Partnercégnek a kedvezményt igénybe venni kívánó tagja rendelkezzen a Partnercég által kibocsátott névre szóló tagsági igazolással és azt felmutassa fizetéskor a kasszásnak.

4. A kedvezmény igénybevételének feltétele, hogy a Partnercégnek a kedvezményt igénybe venni kívánó tagja rendelkezzen a Partnercég által kibocsátott névre szóló tagsági igazolással és azt felmutassa fizetéskor a kasszásnak.

5. A Partnercég tagjainak a pénztárnál, a fizetés megkezdése előtt kell a 3. pont szerinti igazolást felmutatni. A pénztárgép ezáltal automatikusan levonja a vásárolni kívánt, a kedvezmény körébe bevont termék(ek) vételárából a kedvezmény összegét és rögzíti a vásárlás értékét. Az így rögzített forgalom után a Partnercég tagja más kedvezményt (törzsvásárlói kedvezmény vagy utólagos, forgalom utáni vételár-visszatérítés) nem vehet igénybe.

6. A pénztáros a vásárlásról egyszerűsített számlát vagy a Partnercég tagjának kérésére számlát állít ki, amelyen a Partnercég tagjának neve mellett feltüntetésre kerül a kedvezmény mértéke is.

7. A Partnercég által kibocsátott névre szóló igazolás más személy részére át nem ruházható, azzal kizárólag a Partnercégnek az igazoláson megnevezett tagja jogosult vásárolni. Felek rögzítik, hogy a vásárlás során az Praktiker munkatársai ennek érdekében jogosultak ellenőrizni az igazolással vásárolni szándékozó személyek személyazonosságát.

 

8. Kapcsolattartók Praktiker részéről:
Szerződéses kérdésekben: Szücsi Judit értékesítési asszisztens (Tel.: +36-1-476-6108,
+36-70-370-6008, szucsij@praktiker.com)
Kapcsolattartó a Partnercég részéről:
Kovács Zoltán kovacs.z@vasasok.hu 0670 455 5678

 

KEDVEZMÉNYES HÉTVÉGÉK 2014-ben
január17-19
február 14-16
március 7-9
április 11-13
május 16-18
június 13-15
július 18-20
augusztus 15-17
szeptember 12-14
október 17-19
november 14-16
december 12-14

Keresés