Vodafone

Ha Vasas tag vagy, és szeretnél nagyon olcsó tarifákkal mobiltelefont használni, akkor a Vasas tagság jogán lépj be a Vasas-Vodafone flottába.

Ha más szolgáltatónál vagy, nincs probléma, a számhordozás rövid idő alatt, díjmentesen megoldható. Szeretnél a kedveseddel, a feleségeddel, a gyermekeddel, vagy más hozzátartozóddal korlátlanul ingyenesen beszélni, akkor lehetőséget van, hogy saját előfizetésed mellett még további 4 előfizetést vásárolj. Fontos tudni, hogy az alapdíjak a rendkívül alacsony perc alapú tarifák mellett majdnem teljes egészében lebeszélhetők Vodafone-os hálózaton belül.

Lényeges tudnod, hogy Magyarország területén bármely Vasas flottába tartozó Vodafone előfizetéssel rendelkező személyt is korlátlanul ingyen hívhatsz. Ez azt jelenti, hogy ha a kollégáid, ismerőseid is Vasas flotta tagok, akkor velük is ingyen beszélgethetsz.

Szeretsz SMS-ezni? Havonta a Vodafone hálózatba küldött első 20 db SMS ingyenes.

Ügyintézés:

A Vasas tagsági viszony igazolása: Dunaferr Vasas Szakszervezeti Szövetség irodájában (Igazgatóság 315.szoba) kérhető. Tel.: 16-19, e-mail: vasas@dunaferr.hu címen.

Ne felejtsd: a Vodafone a Te flottád, a Vodafone a Vasasok flottája.

Keresés