Címvédés az Ipar legnagyobb tornáján!

HAHN & KOLB Kupa

Budapest, II. kerület - Panoráma Sportközpont

2017. szeptember 9.

Az Ipar legnagyobb tornájaként hirdették meg a IV. HAHN & KOLB kupát a szervezők, ahol Dunaújvárost a DUNAFERR kispályás labdarúgó csapata képviselte. Az újvárosiak tavaly megnyerték a tornát és ezúttal is jó esélyekkel indultak. A megnyitón elmondták a rendezők, hogy címvédés még eddig senkinek sem sikerült, kérdés, hogy ezúttal megtörténik-e?

Bővebben...

Országos Üzleti Labdarúgó Kupa – Budapest

96 mérkőzést követően dőlt el a céges labdarúgó kupa sorsa 2017. június 10-én, Budapesten a Sport 11 szabadidő központban. Negyven vállalat, vállalkozás kispályás labdarúgó csapata küzdött meg egymással, hogy a nap végére kiderüljön, ki a legjobb.

Bővebben...

Indoor Üzleti Kupa 2017

Székesfehérvár, Főnix Grund – 2017. 02. 25

Nagyon erős mezőny várt a Dunaferr csapatára 2017. február 25-én szombaton, Székesfehérváron az Indoor Üzleti Kupa országos kispályás labdarúgó tornán. Az újvárosiak az „A” jelű 5 csapatos csoportban kezdték meg a szereplésüket és már a sportnap nyitó meccsén komoly izgalmakat tartogatott a Svéd-Svájci cég csapata, a Tetra Pak elleni derbi. Végül nagy csatában Somogyi Jenő két találatával megnyerte a Dunaferr a találkozót 2:1 arányban. A folytatásban az igen jó erőkből álló Sumitomo (Japán-Osztrák vegyesvállalat) gárdája következett. A magas színvonalú mérkőzésen egy gól esett mindkét oldalon (a dunaújvárosi találatot Dorogi Viktor szerezte), így döntetlenre végeztek a felek. Az Axiál Kft elleni mérkőzés feszült hangulatú, szikrázóan kemény küzdelem volt és itt sem tudta begyűjteni a 3 pontot egyik alakulat sem. Az eredmény ezúttal is 1:1, a dunaújvárosi gólt Hatvany Attila szerezte. A csoport utolsó meccsén mindenképpen győznie kellett a Dunaferrnek, hogy biztosan továbbjusson az egyenes kieséses szakaszba. Ennek megfelelően léptek pályára Horváth Csaba játékosai és a budapesti EY gárdáját Vincze Dezső duplájával, valamint Somogyi Jenő, Rabijász Dávid és Farkas Attila góljaival magabiztosan fektették kétvállra.

Az egyenes kieséses szakaszba csoport másodikként, veretlenül lépett tovább a csapat. Az elődöntőbe jutásért a Decathlon lendületes gárdája próbálta megakadályozni a mieinket és sajnos a 12. percben be is találtak Elter Zoltán kapujába, így kapaszkodni kellett az egyenlítésért. Négy perccel a mérkőzés vége előtt, aztán Somogyi Jenő vágta közelről a hálóba a labdát, így jöhettek a büntetők. Itt a mieink összpontosítottak jobban mert a sportszeráruház játékosai csak egy büntető értékesítettek, újvárosi részről viszont Somogyi Jenő, Hatvany Attila és Farkas Attila is belőtte a hetest, továbbjuttatva csapatunkat az elődöntőbe.

Bővebben...

XV. Carissa Kupa – „A Gigászok harca”

Dunaferr Vasas siker

Dunaújváros sportcsarnok – 2017. január 6-7-8.

Nagyszerű hangulatban, remek betétprogramokkal (Magyar Művészválogatott, Kohász Öregfiúk, Star Wars hősök, stb) és nem utolsó sorban a Dunaferr Vasas végső sikerével volt fémjelezve a 2017-es Carissa Kupa. Az ország minden részéről érkező csapatok (végül a komoly túljelentkezés mellett 29 gárda nevezését fogadták el a szervezők) a pénteki és a szombati csoportmérkőzések során a legjobb 16 mezőnyéről döntöttek. Jó ötlet volt ezúttal is, hogy a kieső csapatok a ZEUS Kupán „vigasztalódhattak”, ahol a vasárnapi játéknapon remek meccseket láthattak a nézők. A „főágon” a legjobb nyolc és a legjobb négy közé jutást egyenes kieséses rendszerben bonyolították, óriási izgalmak mellett. 

Bővebben...

Indoor Üzleti Kupa

Színvonalas kispályás labdarúgó tornának adott helyszínt november 19-én, szombaton, a törökbálinti Azaréna sportcentrum. A 15 gárda részvételével megrendezett eseményen a Dunaferr kispályás labdarúgó csapata képviselte Dunaújvárost és a támogatókat. Három, öt csapatból álló csoportba sorsolták az együtteseket, ahonnan csak az első helyen végző alakulatok juthattak be a legjobb négy közé, a fennmaradó egy helyért pedig a csoportmásodikok körmérkőzéses formában küzdöttek meg.

Bővebben...

Foci és Jótékonyság

 

A Dunaferr kispályás labdarúgócsapata október 08-án, részt vett az Ipari és Kereskedelmi Focikupán, melyet Budapesten a II. Kerületben található Pokorny József Sport- és Szabadidőközpontban rendeztek. A vállalati labdarúgótornára Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter védnöksége mellett, 48 csapat nevezett és nagyszerű, remek mérkőzéseket játszottak egymással. 

Bővebben...

V. Alcufer Kupa – Bronzérem – veretlenül

Ötödik alkalommal került megrendezésre Győr-Gyirmóton 2016. szeptember 24-én, szombaton, az Alcufer Kupa, melyen a Dunaferr kispályás labdarúgócsapata is részt vett. A rendkívül erős mezőnyben tavaly nem sikerült a legjobb négy csapat közé kerülni, tehát a minimális cél ezúttal az volt, hogy a csapat a final fourba bejusson. A torna egyébként már nem csak országos szintűnek, hanem nemzetközinek is tekinthető, hiszen ezúttal is részt vett a rendezvényen az Acciaierie Bertoli Safau SpA (röviden: ABS) csapata, az olaszországi Udinéből.

Bővebben...

III. HAHN & KOLB KUPA Budapest - Dunaferr győzelem

Nagy meleg, de remek körülmények várták a III. HAHN & KOLB országos vállalati kispályás labdarúgókupa résztvevőit szeptember 9-én, szombaton, Budapesten, a II. Kerületben található Kolozsvári Tamás Sportközpontban. A 22 résztvevő két ötös és két hatos csoportban kezdte meg a küzdelmeket. A dunaújvárosi delegáció – a Dunaferr kispályás labdarúgócsapata – egy magabiztos győzelem után (4:0), sajnos alulmaradt az igen jó erőkből álló kecskeméti KNORR-BREMSE gárdája ellen (0:1), így a továbbjutásra csak úgy maradt esélye a fiúknak, ha mindkét hátralévő meccsét megnyeri. Természetesen tudták ezt, így 8:1-re legyőzték a Törökbálintról érkező VIESSMANN gárdáját, majd a záró derbin az IMS legjobbjait is két vállra fektették.

Bővebben...

Keresés