DUNAFERR DV. Vasas Szakszervezeti Szövetség

Aktualitások

Fontos tudnivalók a Balatonlellei Üdülőnkben pihenni vágyóknak

Fontos változások jönnek a járványhelyzet kezelése és az újraindítás kapcsán, amelyről itt olvasható bővebb információ: https://koronavirus.gov.hu/cikkek/az-ujrainditas-lepesei-4-millio-beoltottnal.

A sok információ közül az egyik legfontosabb, hogy az üdülőnkben is csak koronavírus ellen védett személyek, valamint a felügyeletük alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személyek tartózkodhatnak a 194/2021. (IV.26.) Kormány rendelet 4.§ (5) pontja értelmében.

Kérünk mindenkit, akik az üdülőnkben tervezik a pihenésüket, azok ezt vegyék figyelembe és már befizetéskor is vigyék magukkal az összes jelentkező védettségi igazolványát! Akik a SZÉP-kártya online oldalán keresztül fizetnek, azok a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre küldjék el a védettségi igazolványok másolatait. Az e-mailben legyen feltüntetve az igénylő neve, az üdülési turnus és a szoba/ház száma.

A leírt jogszabály be nem tartása miatt a már korábban lefoglalt szálláshelyeket nem lehet igénybe venni! Sajnos, ezek által az ügyintézés kissé bonyolultabb lesz a megszokottnál, de ezt most így kell csinálnunk és az esetlegesen előforduló gondokat megpróbáljuk rugalmasan kezelni.

Mivel súlyos büntetésre számíthatnak a szálláshely tulajdonosok, üzemeltetők a jogszabály figyelmen kívül hagyása miatt, ezért kell nekünk is nagyon odafigyelni ezek betartásra, betartatására.

Köszönjük a megértést és a jövendő vendéginknek jó pihenést kívánunk az Üdülőnkben!


© 2024 Dunaferr DV. Vasas Szakszervezeti Szövetség Minden jog fenntartva