DUNAFERR DV. Vasas Szakszervezeti Szövetség

Aktualitások

A VASAS ÖNSEGÉLYEZŐ PÉNZTÁRRÓL (VÖP)

Tisztelt Tagjaink!

Amit érdemes tudni a VÖP-ről és a szolgáltatásairól.

Az Önkéntes, Kölcsönös, Kiegészítő Önsegélyező Pénztár (VÖP) a Vasas Szakszervezeti Szövetség által alapított, a függetlenség, a kölcsönösség, a szolidaritás és az önkéntesség elve alapján létrehozott pénztári szervezet, amely 1999-ben jött létre. Jelenleg a taglétszáma meghaladja a 10.000 főt és alig tíz ilyen pénztár működik ma Magyarországon.

A Vasas Szakszervezet megbecsüli tagjait és gondoskodik róluk: osztozik örömben, támogat bánatban, betegség és baleset esetén! Mit jelent ez? A teljesség igénye nélkül pl. gyermek születésre 30.000-Ft, tag halálára min. 43.000-Ft, csonttörésre 10.000-Ft támogatás vehető igénybe (a részletekről a lentebb megadott linken lehet olvasni).

VÖP = A SEGÍTSÉG VELED, ÉRTED!

A VÖP tagság nem jár plusz költséggel, mivel a díja a szakszervezeti tagdíjból kerül levonásra! Aki még nem lépett be, tegye meg minél előbb!

A jövőbeni és a jelenlegi tagjainknak érdemes elolvasni az alábbi linken található, a pénztárról szóló hasznos tudnivalókat:

https://vasasok.hu/index.php/HU/a-penztar

Kérdések, informácók esetén keressétek a tisztségviselőiteket, vagy a titkárságot a 30/111-1066 és a 30/111-1055 telefonszámon.

 

 

 


© 2024 Dunaferr DV. Vasas Szakszervezeti Szövetség Minden jog fenntartva